Over Sesko

Sesko Totaalbouw is een bedrijf wat zich richt op de interieur en standbouw. Sesko staat voor: shop en standbouw Koenen. Actief sinds 2011 en gevestigd in Breda. Ervaring in de bouw in de breedste zin van het woord. Totaalbouw.

Aan bedrijven in de interieur en standbouw, bieden wij onze diensten aan. Wij zijn VCA gecertificeerd, beschikken over heftruck- en hoogwerkercertificaten, en werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en gereedschappen. Onze bussen zijn zeer compleet uitgerust voor werkzaamheden in de (interieur)bouw. Vanuit onze vestigingsplaats in Noord-Brabant bedienen wij geheel Europa. Door onze brede inzetbaarheid en kennis op het gebied van de bouw, kunt u kosten besparen door met één bedrijf de klus te klaren. Ons team bereikt, door het hanteren van korte communicatielijnen, ieder doel.

Sesko Totaalbouw: Succes verzekerd!

Indien u contact met ons opneemt zullen wij naar aanleiding van uw informatie de tarieven bespreken welke doorgaands op urenbasis zijn. We kunnen u mensen leveren die bekend zijn met interieur en standbouw vanaf 1 persoon tot ploegen rond de 20 personen. Dit afhankelijk van onze planning en het tijdstip van uw aanvraag. Desgewenst zorgen wij voor gereedschap en vervoer. U kunt ons het beste via onderstaand formulier bereiken.

Contactformulier

Contactgegevens

Sesko Totaalbouw

Terheijdenseweg 465n
4825 BK Breda
Tel.: +31 (0) 623 555 008
E-mail: info[at]sesko-totaalbouw.nl